Tratamente faciale

CURĂŢARE FACIALĂ CU ULTRASUNETE ŞI CURENT GALVANIC

Peeling-ul cu ultrasunete și curent galvanic este o procedură non-invazivă şi un proces non-abraziv de exfoliere a pielii. Acesta utilizează ultrasunetele într-un proces de peeling ce sterilizează, exfoliază şi purifică tenul, îndepartează excesul de sebum în timp ce ridică şi îndepărtează celulele moarte ale pielii. Este un proces complet non – iritant. Prin intermediul unei spatule cu ultrasunete se transmit la nivelul pielii vibrații de frecvență foarte joasă, care descompun în particule minuscule murdăria ce a aderat la epidermă și înmoaie pielea, fără necesitatea de a utiliza abur. În acest fel este posibilă îndepărtarea cu ușurință a celulelor moarte, a comedoanelor, a resturilor de machiaj și a murdăriei pielii, cu minim de durere.

Acest tratament se recomandă în special tenurilor grase, seboreice, cu acnee, cu pori dilatați și comedoane, dar și tuturor tipurilor de piele, pentru o curațare profundă a tenului.

Beneficii:
* curață profund tenul;
* stimulează circulația sângelui la nivelul capilarelor faciale;
* îmbunătăţeşte considerabil eficiența procedurilor cosmetice aplicate ulterior;
* îmbunătățește aspectul tenului și oferă luminozitate;
* accelerează forța de regenerare la nivelul pielii și în țesuturile profunde.

REJUVENARE FACIALĂ CU SHR

Tratamentul de rejuvenare constă în aplicarea impulsurilor de lumina terapeutică pe piele, activându-se astfel abilitățile biologice de regenerare a pielii.

Prin acest aport de căldură metabolismul celular este intensificat, astfel stimulându-se sinteza de noi fibre de colagen și elastină. De asemenea fluxul de sânge crește și este stimulată regenerarea celulară.

Toate acestea fac ca pielea să fie mai fină și mai uniformă, să își recapete elasticitatea și prospețimea, dimensiunea porilor dilatați să fie redusă, ridurile să se atenueze sau chiar să dispară.

Tratamentul poate fi aplicat atât pe față, cât și pe gât, decolteu și mâini.

PREȚURI TRATAMENTE FACIALE

CURĂȚARE CU ULTRASUNETE  
Curățare facială cu ultrasunete
și curent galvanic
100 lei
REJUVENARE CU SHR
Rejuvenare facială 120 lei
Rejuvenare gât/ decolteu/ mâini 80 lei